Take 2 Music

Bekend van de alround coverband Trainband!

Take 2 Music boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over het duo Take 2 Music. Take 2 Music is ontstaan uit leden van de Trainband. Enthousiasme en passie voor de muziek zorgen voor een onvergetelijke avond. Of het bij u in de achtertuin is, op een bruiloft of personeelsfeest. Zij gaan er voor!

Wilt u direct het duo Take 2 Music of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Take 2 Trainduo boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Take 2 Music?

Na een lange periode op het podium te hebben gestaan met de vierpersoonsformatie De Trainband gaan Frank & Brigitte door met muziek maken onder de naam Take 2 (trainduo).
Zij zorgen dat uw feest er één wordt om nooit te vergeten!

Het maakt Take 2 niet uit of het nu in een zaal, kroeg of in de achtertuin is, de allergrootste hits vanaf de jaren 70 tot nu passeren de revue. Van easy listening tot het echt feestrepertoire. Dankzij ruim 25 jaar optredens is duo Take 2 van alle markten thuis en voelen zij het feest aan.

Het enthousiasme van Brigitte & Frank werkt aanstekelijk en zorgt direct voor een juiste sfeer!! Het mooie geluid en licht passend bij de avond maakt het plaatje compleet!

Neem ook eens een kijkje op de website van Take 2 Music.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven