The Band

The Band boeken

Trio The Band boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over trio The Band.

Wilt u direct trio The Band of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
The Band boek je natuurlijk bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn The Band?

Spetterend allround trio met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek!

Jolanda is een allround zangeres met veel ervaring in het covercircuit. Muziek heeft daarom in haar hele leven altijd een grote rol gespeeld en is al vanaf zeer jonge leeftijd actief in de muziekwereld. Henry is een jonge, ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duo’s. Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van o.a. de formatie Satisfy, daarmee is hij ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij officiële gelegenheden.

Van duo naar trio

Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance dat staat als een huis. Duo The Band is samen met zangeres Jolanda daarmee bijzonder allround en heeft de sound van een volledige bandbezetting.

Live Footage

Deze drie muzikanten hebben samen en onafhankelijk van elkaar in binnen en buitenland op een ontelbaar aantal feesten, gelegenheden en evenementen gespeeld.
Beluister hier een aantal demo’s van Trio The Band: Euphoria – Loreen: http://www.youtube.com/watch?v=Ik7eOob3p0U I’ve got the music in me: http://www.youtube.com/watch?v=o2xAC5j7eBo Like the way I do:

NB Vanzelfsprekend kunt u ons ook in de duo bezetting boeken.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven