The Guilty Six

Non-stop Pleasure in a Glammy Mix!

The Guilty Six boeken voor een optreden? Met een energieke liveshow laat The Guilty Six je schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig! Op deze pagina vind u de meest actuele informatie over The Guilty Six. Wilt u direct The Guilty Six of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Guilty Six boeken energieke band

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn The Guilty Six?

The Guilty Six (voorheen Band & Breakfast)

Toen 6 vrienden in augustus 2008 een bandje begonnen was het niet de bedoeling dat dit voor een langere tijd zou zijn. Met de lokale omroep werd een TV programma gemaakt over hun avontuur in Engeland en dat zou het zijn, meer niet. Maar de serie werd een succes met als gevolg dat er al snel veel werd opgetreden in Katwijk en de regio.

Show

Met een energieke liveshow laat The Guilty Six je schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig! The Guilty Six speelt de pareltjes die jij stiekem het hardst meeschreeuwt in de auto, tijdens het koken en onder de douche.

Laat je overvallen door smerige muzikale hoogstandjes, strakke broeken en een flinke dosis glamour!

Wilt u direct The Guilty Six of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven