The Sjefs

The Sjefs boeken? Spontaan, fris, origineel en een bak aan energie. Boek nu Coverband The Sjefs of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
The Sjefs boeken. Boek nu bij BVM - Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn The Sjefs?

Spontaan, fris, origineel en een bak aan energie!

Deze drie boezemvrienden geven 300% tijdens hun explosieve shows en zijn daarom een zeer geliefde band in feesttenten, festivals en op privé feesten zoals bruiloften. Door hun fenomenale interactie voelen The Sjefs perfect aan welke ingrediënten nodig zijn voor een onvergetelijke avond. Niets staat vast, alles mag, maar stil staan is onmogelijk. Laat je overvallen door een mix aan muzikale originaliteit, een retestrakke show en een trio dat lekkerder is dan je stoutste dromen!

The Sjefs boeken

The Sjefs boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over The Sjefs neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van The Sjefs of als je meer informatie wilt over The Sjefs en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven