This is Beethoven

Bij elk denkbaar openbaar evenement, private party of bedrijfsfeest, klein of groot, zorgt  This is Beethoven voor een bijzondere muzikale en visuele ervaring. De laatste hits worden afgewisseld met o.a. Rock, Classics, 90’s en Dance. Bekend is de band om haar unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party’s. Inclusief laser en andere special FX!  Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van This is Beethoven.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
This is Beethoven coverband personeelsfeesten boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie This is Beethoven

This is BEETHOVEN, not just a coverband

Nederland kent de band Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

This is BEETHOVEN de band

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl… Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it

Band Beethoven Boeken

Per januari 2017 is de bezetting binnen de band gewijzigd, bassist Steven, zangeres Marieke en zanger Eddy hebben het stokje overgedragen aan de nieuwe generatie. Dit heeft geen invloed op de kracht en kwaliteit van de band, This is Beethoven!

Zangeres Marieke, Bassist Steven en zanger Eddy zijn op aanvraag enkel voor besloten feesten te boeken aangevuld met drummer/toetsenist als de band Beethoven Legends! De band Beethoven is inzetbaar voor Personeelsfeest, bedrijfsevenementen, Plein en dorpsfeesten en bruiloften.

De band geeft een show van 3 x 45 minuten.

Direct Beethoven boeken bel dan Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven