Tonca Ohne Gewahr Feestband

Dé Duitse Feestband Tonca Ohne Gewahr

Tonca Ohne Gewahr Feestband boeken met 100% gegarandeerd feest! Geroutineerde muzikanten delen samen één gemeenschappelijke passie: onvervalste live muziek! Een fetzige accordeon, scheurende gitaar, pompende blaasbas, strakke ritmesectie en een 4 meter lange Alpenhoorn.  Dit geeft samen met de stimmige stemklanken van de leadzangers dat énige echte Gipfelzipfel Party gevoel! Een super Duitse megashow dat zijn weerga niet kent! Compleet Duits georiënteerd: van original Volksstümlich, Oberkrainer, Neue Deutsche Welle, Alpenrock und Schlager, tot aan de grootste Ballermann und Après Ski hits. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Tonca Ohne Gewahr Feestband.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Tonca Ohne Gewähr boeken Duitse feestband Duitse muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Duitse Feestband Tonca Ohne Gewahr

TONCA betekent vooral FEEST. Daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als “Dé feestband van het Wilde Zuiden!”.

Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker. Er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat.

Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband.  TONCA werd opgericht in oktober 2003. De band bestaat uit vijf muzikanten die al heel wat jaren meedraaien in de meest verschrikkelijke muziekcircuits. Het uitgebreide repertoire is gebaseerd op fouter dan fout aangevuld met alles wat een feest nodig heeft. Compleet Duits georiënteerd. Van original Volksstümlich, Oberkrainer, Neue Deutsche Welle, Alpenrock und Schlager, tot aan de grootste Ballermann und Après Ski hits.

Tonca Ohne Gewahr Feestband boeken

Een feest der herkenning vol bekende hits om mee te zingen, springen en hossen! Uitgerust in bijpassende kleding wordt door deze 5 koppige feestband het Schlagerpodium bestormd. Zij brengen een  liveshow met alle (alpen)toeters en (koe)bellen! En de nodige special effects niet te vergeten! Kortom een show die je gehoord, gezien en beleefd moet hebben!

Direct Tonca Ohne Gewahr boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 80 00 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven