Trainband

Trainband boeken voor een optreden? Deze Twentse Coverband weet als geen ander elke gelegenheid om te vormen tot een onvergetelijke gebeurtenis. Met het veelzijdige repertoire en de flexibele invulling hiervan weet de Trainband je steeds opnieuw te verrassen. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Trainband.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Trainband boeken coverband burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Trainband

Houd je van een feestje waarbij het dak er af gaat? Ben je niet bang voor zweetplekken onder de oksels of dat je door de vloer stampt? Of het nu gaat om de 60er/70er jaren of hedendaagse muziek Trainband, een up-to-date dynamische band, dat in een sneltreinvaart van ieder evenement een bruisend feest maakt. Geen diesellocomotief maar vanaf de eerste klanken een hoge snelheidstrein.
Zij nemen je mee in een dollemansrit met hun weergaloze vertolkingen van diverse nummers. Van onder andere Adele, Caro Emerald, Tina turner, Anouk rockmedleys tot Nederlandstalig van Frans Duijts tot Jan Smit en ga zo maar door.

Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, jubileum, dancing of een kermis, de Trainband zorgt voor een hoog entertainmentgehalte. Gezelligheid staat hoog in het vaandel.
Een compleet feest waarin de muzikanten en zangeres hun hele ziel en zaligheid ingooien om van uw feest een nooit te vergeten feest te maken, mede door het geluid, licht en de verzorgde kleding.

Kwaliteit en enthousiasme zorgen voor een onvergetelijk feest!

Samenstelling Trainband

Graag stellen wij de leden van de Trainband aan u voor:

  • Saskia: Zang
  • Rogier: Drums/zang
  • Jill: Toetsen/zang

Trainband boeken

Trainband is te boeken voor een avondvullende show.

Buro voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor voor de Trainband. Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven