Victor Mids

Victor Mids, niets is wat het lijkt!

Victor Mids boeken voor uw Event? Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een werkelijk unieke manier samen. Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de illusionist Victor Mids.

Victor Mids Illusionist boeken-bekend mindf*ck

Biografie Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een werkelijk unieke manier samen. Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt.

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe wis je iemands geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

‘Ik snap niet hoe hij het doet. Ongelofelijk!’

URI GELLER: ‘Victor mids, de man die alles kan’

GIEL BEELEN: ‘Een unieke combinatie van wetenschap en magie’

DR. J.F. Lange: Mindf*ck

Mindf*ck is een populair-wetenschappelijk TV goochelprogramma, dat afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. In het programma krijgen bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies voorgeschoteld. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Check de trailer en laat u verbazen!

2017 is het jaar van Victor Mids, hij is genomineerd voor de Telvizierring en de Gouden Roos award. In 2018 al Victor Mids een theatertour door Nederland maken.

Victor Mids boeken

Victor Mids is in te huren voor een show van 30-45 minuten. Buro Voor muziek informeert u graag naar de mogelijkheden tot het inhuren van illusionist Victor Mids.

Terug naar boven