Volendam Alive

De Palingsound uit Volendam

Boek nu bij Buro Voor Muziek. Volendam Alive, live muziek uit Volendam, is een nieuw concept geformeerd rond 6 Volendamse musici. Dat de paling sound weer helemaal hot is weet iedereen getuige de veel geboekte artiesten  uit Volendam die momenteel met groot succes door het land trekken. Het is dan ook logisch dat hier op ingespeeld wordt. De echte Palingsound met de allergrootste hits van Nick & Simon, Jan Smit, BZN, The Cats, Monique Smit en George Baker. Ze komen allemaal voorbij tijdens een live optreden van Voldendam-Alive. Maar deze live band inhuren betekend niet alleen maar genieten van de succesvolle Palingsound. Volendam-Alive is een avond feest met een breed repertoire. Ook smartlappen, Top 40, Rock en Nederlandstalige meezingers worden live gebracht. Volendam Alive betekend een avond muzikaal genieten en feest voor ieder evenement!

Artiesten en bands boeken
Buro voor Muziek waar je al je artiesten kunt boeken

Biografie

Het repertoire van deze unieke band omvat o.a. de grootste hits van The Cats, BZN, Canyon, Left Side en Jen Rog maar natuurlijk ook de actuele hits van Jan Smit, Nick en Simon, 3js en Moniek Smit (en vele anderen). Met een zanger en zangeres op de front en afgestudeerde top musici als begeleiding heeft deze band ongekende mogelijkheden voor uw feest.

Naast het Volendamse repertoire dat wel de rode draad is tijdens een optreden spelen ze ook nog andere hits van vroeger en nu.

Kortom een band waarmee u verrassend voor de dag kan komen op uw feest/kermis/bruiloft…enz.

Samenstelling

De band bestaat uit:

  • Iris van Kempen zangeres.
  • Robin van Veen zanger.
  • Bart Spruit toetsenist.
  • Lex Pantelic gitarist.
  • Paul Castricum drummer.
  • Wim“Sibbele”Westendorp bassist.
Terug naar boven