Vuur & Vlam trio

Vuur & Vlam trio boeken? Deze gezellige akoestische band met zangeres en zangers heeft een repertoire van Engelstalige en Nederlandstalige popmuziek. Vuur & Vlam trio  speelt akoestisch met een contrabas, akoestische gitaar en lichte percussie. Heerlijk op de achtergrond maar toch gezellig! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van akoestisch trio Vuur & Vlam.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Vuur en Vlam trio akoestisch boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Muzikale omlijsting akoestisch trio

Vuur & Vlam is een akoestische band met zangeres en zangers met een repertoire van Engelstalige en Nederlandstalige popmuziek. Vuur & Vlam speelt akoestisch met een contrabas, akoestische gitaar en lichte percussie. Er is geen podium of installatie nodig. Overal inzetbaar, tussen de gasten door bewegen en op verschillende plaatsen spelen. Dat geeft een ongedwongen sfeer. Brengt beweging in een feestje. Door manier van spelen is akoestisch trio Vuur en Vlam benaderbaar voor iedereen voor een verzoekje of gewoon lekker meezingen. Het volume is voldoende voor een middelgrote groep, maar er kan wel altijd gewoon met elkaar gepraat worden.

Het repertoire van Vuur & Vlam bevat een schat aan mooie liedjes uit de Top 2000; meezingers, luisterliedjes, sfeermuziekjes, maar ook goeie dansnummers waar ze de dansvloer altijd mee vol krijgen. Door de  combinatie van een zangeres en zangers kan akoestisch trio Vuur & Vlam alle soorten hits zingen.

boek Vuur & Vlam

De  liedjes zijn mooi om naar te luisteren, leuk om mee te zingen, en onweerstaanbaar om op te dansen. Vuur & Vlam heeft een uitgebreid repertoire van Engelstalige en wat Nederlandstalige liedjes van alle jaren. Met de bezetting van akoestische gitaar, contrabas en eenvoudige percussie zijn ze een complete band in het klein. Met bescheiden volume kan dit trio  dicht bij de gasten spelen zonder allesoverheersend volume. Daar kan ook heel lekker op gedanst worden!

Vuur & Vlam speelt op bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten, evenementen en huis- en tuinfeesten.
Overal waar de gasten ook zijn: binnen, buiten, op een podium of aan tafel.

Direct akoestisch trio Vuur & Vlam boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven