X-Static

All aboard the X-Static train now!

Coverband X-Static boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over het inhuren van  X-Static. Met een playlist van Rock, dance en hip-hop tot de dikste house platen, gemixt zoals alleen X-Static dat kan! Live uitgevoerd door 5 man met een energie niveau waar je energiedrank jaloers op is! Ondersteund door de dikste visuals, een sound waar je u tegen zegt en een lichtshow die zo strak getimed is dat het surrealistisch lijkt.

 

Xstatic coverband boeken burovoormuziek.nl

Wie zijn X-Static

X-Static is sinds 2008 flink aan de weg aan het timmeren. De band ontstond al in 1998 op de middelbare school, maar toen in 2008 de formatie veranderde, werd de ambitie uitgesproken om er vol voor te gaan!
Met hard werken en goede, professionele mensen om de band heen, werd de weg naar boven ingeslagen. Nu in 2013 zijn ze een fenomeen aan het worden!

X-Static Live

De band speelt gave shows, hebben een fantastische lichtshow, topkwaliteit geluidsapparatuur, en gedreven mensen op (en om) het podium. Dit zorgt ervoor dat ze een serieuze naam zijn geworden in het covercircuit. Maar ze zijn nog lang niet klaar. Ze willen meer en gaan onverminderd door naar de absolute top.
De band maakt gebruik van Ultimate Ears inear monitoring. Zelf zeggen ze daarover dat dit topgeluid in hun oren een onmisbaar onderdeel is van de show.

Ooit Hazes willen horen in een housemix of Metallica met een dikke sub  bass? X-Static does it all! All aboard of the X-Static train now!

X-Static boeken

X-Static bestaat uit:

  • Niek Bosman – Gitaar & Zang
  • Boudewijn Kroes – Drums
  • Peter Vos – Bas
  • Gert-Jan Brandenbarg – Toetsen
  • Leroy te Braak – Zang

Speeltijden: 3 x 45 minuten, inclusief special effects.

Wilt u direct coverband X-Static of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Terug naar boven