Yellow Claw

Yellow Claw, een DJ/Producer trio, bestaande uit Bizzey, Jim Aasgier en Nizzle. Vanaf 2010 brachten zij de succesvolle singles uit zoals: “Allermooiste Feestje”, “Krokobil” en “Nooit Meer Slapen”. Recentelijk brachten ze hun vierde single uit in samenwerking met The Opposites genaamd “Thunder”.

Yellow Claw boeken voor je evenement? BVM-Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Yellow Claw.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Yellow-Claw DJ mix van trap hiphop dubstep en hardstyle boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Yellow Claw

De drie begonnen medio 2010 onder de naam Yellow Claw met een thema-avond op donderdag in de Amsterdamse discotheek Jimmy Woo en maakten remixen voor meerdere artiesten. In 2012 verscheen hun eerste single, genaamd Allermooiste Feestje. Deze single werd geproduceerd in samenwerking met Boaz en werd voorzien van zang/rap door de rappers Mr. Polska en Ronnie Flex. In de zomer van dat jaar had het trio samen met Sjaak en Mr. Polska hun eerste Top 40 hit met het nummer Krokobil. Dit was tevens de eerste single waarop de stem van MC Bizzey te horen was. Aan het eind van 2012 kwam de derde single Nooit meer slapen uit. Deze single werd opgenomen in samenwerking met de rappers ‘Ronnie Flex, Mocromaniac’ en ‘Jebroer‘.

Ondertussen heeft Yellow Claw al met The Opposites het nummer Thunder gelanceerd en begin 2014 is bekend geworden dat X-Factor deelneemster Rochelle de vocalen zal verzorgen op de nieuwe single van Yellow Claw, genaamd Shotgun.

De muziek van Yellow Claw kun je het best omschrijven als een uppercut van Electronische Trap, Hiphop, Moombahton en Hardstyle.

Yellow Claw boeken

Yellow Claw is te boeken als dj-act van 1 x 60 minuten.

Direct Yellow Claw boeken? Bel 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven