• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Danny de Munk

Danny de Munk

Danny de Munk maakte al op 12-jarige leeftijd zijn debuut en veel indruk als Ciske de Rat in de gelijknamige film uit 1984.

De talentvolle Amsterdammer speelde vervolgens als acteur in diverse films en musicals, waaronder in de musical ‘Ciske de Rat ‘ als Ciske op latere leeftijd.  Zijn talent en ontwapenende humor zorgt voor een breed scala aan invitaties voor tv shows.

Anno 2010 richt hij zich volop op zijn muzikale carrière en geeft hij in april 2010 twee keer de unieke uitverkochte levenslied spektakels in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

2011 een theatershow met Henk Poort onder de titel Jeugdherinneringen waarvan een succesvolle CD op de markt kwam. Het seizoen 2012-2013 is Jeugdherinneringen deel 2 in de theaters in planning afgewisseld met olive optredens in het land.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.