• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

I Truccatori

I Truccatori

I Truccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts.

Of het nu gaat om een bijzonder stijlvolle ontvangst met de Butlers, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten met het Happy Welcome team, of het versterken van uw thema door middel van een act op maat… i Truccatori acteert en presteert op het hoogste niveau en op elk feestelijk- en zakelijk evenement.

De vele karakters zoals Mevrouw van der Putten met haar schoonmaakteam, de Verveelde Obers, de Verwonderde Japanse toeristen, de uiterst Veilige Security act, de Verkeerde Gasten of de Slapende Koks garanderen dat elk evenement een belevenis wordt.

Door te balanceren op de grens tussen spel en werkelijkheid zorgen de spelers van i Truccatori telkens voor verrassende en grappige situaties.

I Truccatori boeken voor uw evenement? 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.