• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Magic Unlimited

Magic Unlimited

Duitsland in de ban van Magic Unlimited.

Magic Unlimited is 2012 goed begonnen met een grote serie voorstellingen in Duitsland. Met meer dan 18.000 bezoekers waren alle 28 shows uitverkocht. Dankzij dit grote succes is Magic Unlimited uitgenodigd om op 13 en 14 oktober 2012 extra avondvullende voorstellingen te spelen in het Dolce theater in Bad Nauheim.

Magic app
Sinds kort is er de Magic Unlimited goochel app voor iPad en iPhone. Door middel van deze app kun je stap voor stap een heleboel leuke goocheltrucs leren waarmee je vrienden en familie kunt verbazen.

Download de Goochel App in de Itunes app store

Life is Magic. Ook in Nederland!
Op 27 januari gaat de Nederlandse theatertour van Magic Unlimited `Life is Magic´ van start.
Voor een overzicht van de actuele tourlijst zie deze link. Magic Unlimited zal binnenkort twee exclusieve voorproefjes geven van hun gloednieuwe theatershow. Eind januari in het televisieprogramma “Paul” van Paul de Leeuw en ook in het MTV programma ‘Money Makers’. Volg Magic Unlimited nu op twitter via www.twitter.com/magicunlimited.

Internationaal succes voor Oscar, Renzo & Mara
In 2012 zullen de drie dynamische illusionisten acte de presence geven op verscheidene nationale en internationale events, festivals en gala´s. Daarnaast toeren zij met hun succesvolle avondvullende illusieshow door verschillende landen in Europa en Azië.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.