• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Peter Vogel

Peter Vogel

Goochelaar Peter Vogel kreeg het goochelen van zijn vader met de paplepel ingegoten en hij begon op jonge leeftijd met goochelen in “Jeugdcircus Elleboog”. Als 17 jarige kreeg hij een tour van drie maanden naar Japan aangeboden, waarna hij zich professioneel bezig kon gaan houden met de goochelkunst.  

Samen met collega goochelaar Ronald Moray werd Peter Vogel “Nationaal Kampioen Table-Magic” en ook hebben zij samen landelijke bekendheid gekregen met hun televisie optredens. Zij waren het die met veel succes het WK Voetbal wisten te voorspellen.

Met zijn table-magic boekt hij veel succes. Op een leuke en Mr. Bean achtige manier weet hij elk publiek voor zich te winnen. Zakkenrollen is een andere geraffineerde specialiteit die Peter tot in de puntjes beheerst. Een tip: houd uw handen op uw zakken als Peter op dreef is.

Goochelaar Peter Vogel legt graag aan u uit hoe je als zakkenroller aan de slag gaat. Met zijn workshop hier speciaal op gebaseerd trekt hij door het hee land.

Als het gaat om Table-Magic, Zakkenrollen, Bühne-act, Duo-act of een Workshop zakkenrollen dan is Peter Vogel de artiest die u zoekt.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.