• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Prof.Dr. L. Vanderpolle

Prof.Dr. L. Vanderpolle

Prof. Dr. Vanderpolle  is een veelgevraagd retoricus die door zijn enigszins wereldvreemde en stoffige uiterlijk een bijzondere verschijning op elke event is. Hij is altijd goed geïnformeerd over het hoofdthema en met zijn Vlaamsche tongval weet hij te allen tijde zijn toehoorders te boeien al begint wel snel twijfel bij de gasten te overheersen door de gedachte waar wil deze wetenschapper naar toe ! Gaandeweg de lezing bewandelt Van der Polle steeds meer dwaalsporen met anekdotes  waardoor zijn betoog volledig door humor wordt overheerst.

NB: De lezing geschiedt m.b.v. een powerpoint presentatie. Laptop/Beamer/scherm/geluidset/reversemicro + technics op de locatie zijn gewenst.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.