• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Ronald Moray

Ronald Moray

“De Frank Sinatra onder de goochelaars”

De ervaring van goochelaar Ronald Moray wordt slechts door weinig goochelaars in Europa geëvenaard. In Nederland heeft inmiddels vrijwel elk farmaceutisch bedrijf, iedere bank en elke nationale televisiezender al ervaren dat deze goochelaar kan zorgen voor een kroon op het entertainmentprogramma tijdens speciale evenementen.

Niet voor niets werd topgoochelaar Ronald Moray uitgenodigd om op te treden voor alle staatshoofden in Europa en de leden van ieder koninklijk huis ter wereld tijdens het huwelijk van haar zoon Willem-Alexander met prinses Maxima.

Als laatste student van “de wereldkampioenen producent” Henk Vermeyden won Ronald niet alleen het Nederlands Kampioenschap Goochelen, maar behaalde hij in 1988 ook de hoogste onderscheiding tijdens het WK Goochelen in de categorie “Mentale Magie”. Twee jaar later in 1990, wist deze goochelkampioen de voorpagina van iedere krant te halen door zijn mentale gaven in praktijk te brengen en de volledige uitslag van het WK voetbal te voorspellen!

Niet alleen de koninklijke familie waardeert Ronald’s unieke stijl van interactief goochelen, maar ook collega-goochelaars uit Amerika erkennen zijn ervaring. Zij nodigden hem uit om in het prestigieuze “Magic Castle” in Hollywood zijn kunsten te komen vertonen. Voor het Nederlandse leger vervulde Ronald een bijzondere rol door begin 2010 op te treden voor de Nederlandse troepen in Afghanistan. En ook de Bollywoodsterren in India tijdens de McDowell Signature (2011) waren sterk onder de indruk van deze goochelaar.

Topgoochelaar Ronald Moray is niet aan grenzen gebonden. Geen wonder, hij kan zich presenteren in zowel het Engels, Frans, Duits én Nederlands. Geen van uw gasten zal zich buitengesloten voelen.

Inmiddels is Ronald begonnen met het delen van zijn ervaring en het op weg helpen van een komende generatie goochelaars. Tussen 2003 en 2009 was hij de President van de Nederlandse Magische Unie (NMU) en nu vervult Ronald de rol van juryvoorzitter tijdens de jaarlijkse Nederlandse Goochelkampioenschappen.

Een unieke combinatie van humor en interactie maakt goochelaar Ronald Moray een Frank Sinatra onder de goochelaars en een favoriet op kwaliteitsfeesten:

Van het koninklijk huis tot bij u thuis!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.