• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Ben jij die nieuwe bassist(e)?

Ben jij die nieuwe bassist(e)?

INGEVULD – Ben jij die bassist(e) die een band kan laten grooven, veel wil optreden en het ook nog eens leuk vind om met het publiek bezig te zijn? Grijp dan nu je kans om je aan te sluiten bij één van de coverbands van Buro Voor Muziek. De betreffende frisse jonge band met een goede agenda heeft veel ambitie en zoekt een echte teamplayer. Kun je ook nog ook lead- en/of backing zingen dan is dat voor de band een pre.

Heb je interesse of wil je eens een vertrouwelijk gesprek? Stuur dan je reactie met info naar vacature@burovoormuziek.nl. Wij kijken uit naar je reactie en behandelen deze uiteraard vertrouwelijk.

𝘽𝙪𝙧𝙤 𝙑𝙤𝙤𝙧 𝙈𝙪𝙯𝙞𝙚𝙠 | 𝙀𝙭𝙥𝙚𝙧𝙩𝙨 𝙞𝙣 𝙚𝙣𝙩𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞𝙣𝙢𝙚𝙣𝙩
📩 vacature@burovoormuziek.nl
☎︎ +31 (0)88 – 460 80 00

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.