BOEKINGSTIP: Online -kerst- event organiseren

BOEKINGSTIP: Online -kerst- event organiseren

Nov | 2020

Op zoek naar een tof (kerst) event of Eindejaarsevement? Een Online optreden van een bekende artiest/act is de oplossing! Op een al dan niet afgesloten digitale omgeving zal de artiest van keuze een online  optreden verzorgen die exclusief te beleven is voor je gasten. Een persoonlijk op maat gemaakt online optreden waarbij op interactieve wijze je personeel, relaties, klanten of familieleden zal verbinden tijdens een gezellige online (kerst) borrel of knallend virtueel Eindejaarsevent.

Bijvoorbeeld zanger Douwe Bob, met zijn gitaar op schoot maakt hij vanuit zijn woonboot rustig een praatje met jou en je collega’s/relaties/familieleden, speelt hij verzoekjes en raakt een gevoelige snaar met zijn prachtige liedjes. Douwe Bob scoorde hits als Hold Me, Shine, Multicoloured Angels en de Songfestival hit Slow Down.

Meer het kerstgevoel? Denk dan aan ‘Christmas Evening with Trijntje’. al jaren staat zangeres Trijntje Oosterhuis in december in de mooiste kerken van Nederland. In 2020 zal er door Corona geen kerkentour zijn, maar zal Trijntje tijdens exclusieve online optredens het mooiste kerstrepertoire ten gehore brengen. Online samen met een pianist en je collega’s/relaties/familieleden genieten van warmte, muziek, kerstlampjes, kerstklassiekers en glúhwein. Verzoeknummers (en het verhaal erachter) zijn altijd welkom bij Trijntje.

Liever een unieke interactieve show via Zoom waarin jouw bedrijf, team of afdeling helemaal centraal staat? Radio presentatoren Barry Paf en Menno de Boer – bekend van 100% NL en Radio 538 – laten je bedrijf stralen in een eigen “customized  show” van 45 minuten. Een prachtig decor, bomvol interactie en positieve energie! Of je nu met 10 of met 250 collega’s bent: Iedereen is ingelogd, speelt mee, is zichtbaar en voelt zich onderdeel van de show. En…natuurlijk komt ook de kerstman langs als verrassing in de show. Met de collega’s wordt in de show de “Weten wordt Winnen!” quiz gespeeld. In een zenuwslopende afvalrace werken Barry en Menno toe naar die ene ultieme alwetende winnaar. Deze quiz gaat over het bedrijf. Ook nieuws en entertainment vragen uit 2020 staan centraal, begeleid met visueel materiaal. De show is uit te breiden met een DJ, introductievideo of videoboodschappen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden om toch gezamenlijk terug te kunnen kijken op een heel bijzonder 2020 en te kunnen proosten op een goed en gezond 2021!

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven