• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Charly Lownoise en Mental Theo 25 Years Anniversary

Charly Lownoise en Mental Theo 25 Years Anniversary

Charly Lownoise boeken, 90`s DJ Charly Lownois boeken bij Buro Voor Muziek

Charly Lownoise en Mental Theo ‘brengen oude emoties’ terug tijdens hun 25 Years Anniversary. Afgelopen februari stonden de mannen in een uitverkocht Ziggo Dome, omgetoverd tot een waar 90’s paradijs met een dijk van een show en een waslijst gast artiesten. Dit seizoen gaan de mannen nog langs de grote festivals om dit verjaardagsfeestje verder te vieren.

Wilt u ook Charly Lownoise of Mental Theo boeken? Of een andere toffe 90’s act? Dat kan! Ga naar onze pagina met 90’s artiesten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Charly Lownoise boeken, 90`s DJ Charly Lownois boeken bij Buro Voor Muziek   Mental Theo Boeken-90's Artiest-Act-Dj

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.