• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Dan toch Jannes?

Dan toch Jannes?

Het kan u niet ontgaan zijn. De artiest die Nederlands zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam dit jaar begint met een ‘J’. Hoewel het van alle kanten steeds duidelijker wordt wie ons gaat vertegenwoordigen, doet de AVROTROS nog geen uitspraken. Of wordt het dan toch Jannes?

De fans van de Nederlandstalige zanger Jannes kunnen weer heerlijk smullen van een berg aan nieuwe liedjes. Met het album”liever bij jou” brengt Jannes een ode aan zijn trouwe fans. Het album van Jannes telt maar liefst 14 liedjes. Twee jaar na zijn succesvolle album “Gevoel Van Samen Zijn” dat met een gouden plaat werd beloond, lanceert Jannes nu dus dit gloednieuwe studio-album.

Jannes ook boeken? Ga naar de pagina van Jannes voor meer informatie. Een andere top Nederlandstalige artiest boeken? Ook dat kan bij ons heel eenvoudig.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.