• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Het beste van 25 jaar Trijntje Oosterhuis

Het beste van 25 jaar Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis boeken

Op 30 maart 2019 staat Trijntje Oosterhuis in de Ziggo Dome in Amsterdam live het fantastische Metropole Orkest . 25 jaar hits, een top orkest, bekende Nederlandse gastartiesten als, Tino Martin, Davina Michelle, Glenn Faria en Alain Clark samen met deze fantastische zangeres zullen deze avond onvergetelijk maken!

Wilt u ook Trijntje Oosterhuis bewonderen, maar geen kaarten voor het concert? Ga voor meer informatie en boekingen naarhttps://burovoormuziek.nl/act/trijntje-oosterhuis-boeken-of-inhuren/

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.