Lamme Frans feest van herkenning

Lamme Frans feest van herkenning

Jan | 2020

Dat de nieuwe carnavalshit van Lamme Frans je bekend in de oren klinkt kan kloppen. In dit nieuwe nummer laat hij de bekendste carnavalsartiesten voorbij komen. Van Vader Abraham tot Snollebollekes en van Vieze Jack tot de Deurzakkers.

De clip bij het nummer ‘Handjes handjes, bloemetjesgordijn’ is een feest van herkenning. Alle bekende brabantse carnavalsartiesten vliegen in een paar minuten voorbij. Noem ze maar op: Snollebollekes, Vieze Jack, De Deurzakkers, Veul Gere, Chef Soldaat, Zware Jongens, Huub Hangop en Vader Abraham. En de imitaties zijn niet de minste. Vieze Jack, die een hooivork op zijn licht erotische wijze aflikt en Vader Abraham die met z’n hoofd in de appeltaart duikt. Snollebollekes wordt bij Lamme Frans Volleborrelkes. De hitmachine, “de Carna2020”, koopt Frans op maakjekraker.nl, een subtiele verwijzing naar Kies je kraker, de strijd om de beste carnavalshit.

Boek nu Lamme Frans. Klik hier! Meer informatie of een andere te gekke carnavalsartiest boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@burovoormuziek | 088 460 8000

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven