• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Mama Maffia boeken

Mama Maffia boeken

Mama-Maffia Boeken?

Vanaf nu is Rock ’n Roll sensatie Mama Maffia te boeken bij BVM – Buro Voor Muziek.

Mama Maffia moet je live zien! Rock ‘n Roll in een Mama Maffia jasje. Daarnaast eigen muziek met teksten in streektaal hebben alle aanwezige ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende, stampende knettergekke Rock ’n Roll band. Boek nu!

Mama Maffia boeken? Klik hier!. Voor meer informatie over Mama Maffia neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Mama Maffia of als je meer informatie wilt over Mama Maffia en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.