• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Nielson & Ilse DeLange winnaars Edison Pop 2019

Nielson & Ilse DeLange winnaars Edison Pop 2019

Nielson boeken

Namens het hele team van Buro Voor Muziek feliciteren wij Ilse DeLange, Nielson en alle andere winnaars met hun award. Afgelopen maandag zijn weer de bekende Edisons uitgereikt. De grote winnaars van de avond waren Nielson en Ilse DeLange. Waar Nielson met wel twee awards naar huis ging, kreeg Ilse DeLange de oeuvreprijs.

Wilt u ook top artiesten als Isle DeLange en Nielson boeken? Dat kan heel eenvoudig bij Buro Voor Muziek. Ga voor meer informatie naar onze contactpagina of neem contact met ons op via info@burovoormuziek.nl.

Nielson boeken

Photo credit: Sascha Luna

Ilse de Lange boeken

Photo credit: Paul Bellaart

Bron: https://www.artiestennieuws.nl/…/nielson-ilse-delange-ediso…
Foto’s: Paul Bellaart & Sascha Luna

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.