Nieuwe samenwerking Kris Kross Amsterdam

Nieuwe samenwerking Kris Kross Amsterdam

Feb | 2020

Het Dj-trio Kris Kross Amsterdam heeft weer een unieke samenwerking te pakken. In deze nieuwe samenwerking hebben de mannen van Kris Kross Amsterdam Tino Martin en Emma Heesters weten te koppelen. Het nummer ‘Loop niet weg’ moet de nieuwe zomerhit worden van 2020.

Na als eerdere succesvolle samenwerkingen met o.a. Maan, Kraantje Pappie, Tabitha en Nielson is het in deze nieuwe samenwerking de beurt aan zanger Tino Martin en zangeres Emma Heesters. ’Loop niet weg’ moet de nieuwe zomerhit worden van 2020. Mei a.s. zijn de heren van Kris Kross Amsterdam samen met Emma Heesters te gast bij Tino Martin live in het Ziggo Dome.

Kris Kross Amsterdam is in 2011 in Amsterdam opgericht door de twee broers, Jordy en Sander. Met de naam Kris Kross Amsterdam, een eerbetoon aan het Amerikaanse rapduo, begonnen ze muziek te produceren die hun invloeden samenvoegde. Ze begonnen met house-parties in hun thuisstad en begonnen later ook met andere muziekstijlen zoals moderne r&b en hiphop. In 2014 sloot Yuki Kempees zich aan bij het duo. In 2015 tekende Kris Kross Amsterdam bij het platenlabel Spinnin’ Records en brachten ze hun debuutsingle “Until the Morning” uit met MC CHOCO.

Kris Kross Amsterdam boeken? Klik hier! Een andere te gekke artiest boeken? Ga naar onze artiesten pagina of neem vrijblijvend contact met ons op!

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Bekijk ons ook op Facebook, Instragram & Youtube

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven