• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Pop Edisons 2020

Pop Edisons 2020

Willeke Alberti boeken burovoormuziek.nl

Gisteravond was de uitreiking van de Pop Edisons, die dit jaar voor de zestigste keer werden uitgereikt. De inmiddels 75 jarige Willeke Alberti werd door de jury verrast met een Oeuvreprijs. Duncan Laurence won de prijs voor beste liedje, met zijn winnende songfestivalnummer ‘Arcade’.

Ilse DeLange was ook een van de grote winnaars en kreeg de prijs voor beste album met haar album ‘Gravel & Dust’. Ook vielen o.a. Snelle, Kensington en Maan in de prijzen. Een van deze te gekke artiesten boeken voor je evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ook onze artiesten pagina voor de beste artiesten van nationale en internationale bodem.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.