• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Promo The Rousers

Promo The Rousers

Fasten your seatbelts and get in the ROUSERcoaster! Want hier is de nieuwe promo van The Rousers!

The ROUSERcoaster levert gegarandeerd een flinke dosis adrenaline. Door onze “Pedal to the Metal” mentaliteit worden uw gevoelens én emoties in een fast train heen en weer geslingerd. Kids onder de 1.20 meter only allowed onder toezicht van een adult because of the zeer hoge snelheden en maximum aan highlights die worden behaald.

Deze ride bestaat of course niet alleen uit gas geven. Stevige, populaire songs worden afgewisseld door meezingers met intieme kippenvelmomenten en dat stopt niet voordat de ride volledig is volbracht.

Holy shit, what an experience! The ROUSERcoaster ‘roust’ in 2019 kris kras door Nederland. Uiteraard op de welbekende Rousers manier en voorzien van een eigen style. Haal de USA sfeer naar uw festival, evenement, kermis en feesttent en bouw een party the American way. Expect a mindblowing show in totale extase, afgewisseld met explosieve medleys, verrassende acts and a huge load aan Special FX.

The Rousers zijn exclusief te boeken bij BVM | Buro Voor Muziek. Check hier de nieuwe promo!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.