Rapper Snelle razend populair!

Rapper Snelle razend populair!

Okt | 2019

Rapper Snelle is razend populair. Afgelopen vrijdag leverde hij een unieke prestatie door als eerste Nederlandse artiest met twee gelijktijdige hits de top 3 van de Top 40 te halen. Met zijn voormalige nummer 1-hit ‘Reünie’ staat hij al weken in de hitlijst. De samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank, ‘Lippenstift’ is nu ook de top 3 in beland.

Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz. Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound die eerder al te horen was op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland. Boek rapper Snelle nu bij BVM | Buro Voor Muziek.

Meer informatie of Rapper Snelle direct boeken? Klik hier! Voor andere bekende rappers kun je ook contact met ons opnemen.

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven