René Karst gaat als een speer!

René Karst gaat als een speer!

Okt | 2019

René Karst gaat als een speer! De feesthit van 2016 ‘Liever te dik in de kist’ met Stef Ekkel wordt nog steeds overal luidkeels meegezongen. Vanaf dat moment is de naam René Karst niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. De single ‘Atje voor de Sfeer’ gaat ook als een speer en inmiddels is de volgende single alweer uit!

De gekte breekt los in 2016 als René samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 10 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten. Een tweede (duet)single, ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn’, volgt en bereikt eveneens de hoogste regionen van de hitlijsten.

Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij een nieuwe platenmaatschappij. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Laat Ze Maar Zien’ en dé hit van 2019 ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 is hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai. Zijn optredens worden ondertussen steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten. Boek René Karst nu bij BVM | Buro Voor Muziek.

René Karst boeken? Klik hier! Meer informatie over René Karst, Stef Ekkel of andere Nederlandstalige artiesten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

René Karst boeken. Boek René Karst nu bij BVM | Buro Voor Muziek

BRON & FOTO: www.renekarst.nl

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven