The Sjefs exclusief bij BVM!

The Sjefs exclusief bij BVM!

Mrt | 2020

Vanaf heden is de energieke coverband The Sjefs exclusief te boeken bij BVM | Buro Voor Muziek. Spontaan, fris , origineel en een bak aan energie: Dat zijn The Sjefs! Laat je overvallen door een mix aan muzikale originaliteit, een te gekke show en een trio dat lekkerder is dan je stoutste dromen!

Wie zijn The Sjefs?

Deze drie boezemvrienden geven 300% tijdens hun explosieve shows en zijn daarom een zeer geliefde band in feesttenten en op festivals. Door hun fenomenale interactie voelen The Sjefs perfect aan welke ingrediënten nodig zijn voor een onvergetelijke avond. Niets staat vast, alles mag, maar stil staan is onmogelijk. Laat je overvallen door een mix aan muzikale originaliteit, een retestrakke show en een trio dat lekkerder is dan je stoutste dromen!

The Sjefs exclusief bij BVM. Boek nu!

The Sjefs boeken? Klik hier! Voor meer informatie over The Sjefs neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van The Sjefs of als je meer informatie wilt over The Sjefs en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Bekijk ons ook op FacebookInstragram & Youtube

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven