• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

The Sjefs exclusief bij BVM!

The Sjefs exclusief bij BVM!

The Sjefs boeken. Boek nu bij BVM - Buro Voor Muziek

Vanaf heden is de energieke coverband The Sjefs exclusief te boeken bij BVM | Buro Voor Muziek. Spontaan, fris , origineel en een bak aan energie: Dat zijn The Sjefs! Laat je overvallen door een mix aan muzikale originaliteit, een te gekke show en een trio dat lekkerder is dan je stoutste dromen!

Wie zijn The Sjefs?

Deze drie boezemvrienden geven 300% tijdens hun explosieve shows en zijn daarom een zeer geliefde band in feesttenten en op festivals. Door hun fenomenale interactie voelen The Sjefs perfect aan welke ingrediënten nodig zijn voor een onvergetelijke avond. Niets staat vast, alles mag, maar stil staan is onmogelijk. Laat je overvallen door een mix aan muzikale originaliteit, een retestrakke show en een trio dat lekkerder is dan je stoutste dromen!

The Sjefs exclusief bij BVM. Boek nu!

The Sjefs boeken? Klik hier! Voor meer informatie over The Sjefs neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van The Sjefs of als je meer informatie wilt over The Sjefs en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Bekijk ons ook op FacebookInstragram & Youtube

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.