Bruiloften

en Privé-feesten

Toetsen en ringen.jpg

 

Klik op Bands voor Bruiloften en maak een keuze uit ons grote aanbod van Top-bands welke in staat zijn om van jullie privé feest een onvergetelijke happening te maken. Per band is actuele informatie direct beschikbaar.

Genoemde bedragen in de categorie bruiloften gelden uitsluitend voor feesten in de privé sfeer en zijn inclusief geluid-licht en reiskosten tot 70 km vanaf de vertrekplaats. Voor elke reservering brengen wij €30,00 administratiekosten in rekening. Voor de beschikbaarheid en kijkdata neem contact met ons op.

Prijs tip 1:

De prijzen zijn vaak afhankelijk van een periode. Je kunt hier veel voordeel uithalen door de keuze voor een goedkopere periode. Ook in winterperiode schijnt immers de zon! De prijzen staan bij elke band vermeld. 

Prijs tip 2:

BURO VOOR MUZIEK  levert haar bands op bruiloften/privefeesten zonder BTW . Uw directe voordeel 6 tot 21 %

Maak nu een kijk- en luister afspraak:

Indien jullie een band willen bekijken en luisteren tijdens een privé-feest houdt er dan rekening mee dat je vooraf met de locatie dient af te spreken of je even mag komen kijken. Bij eventuele openbare optredens kan het zijn dat je entree dient te betalen.

Waar je ook wilt gaan kijken,de band speelt op dat moment voor een andere opdrachtgever en zal zich met wellicht ander repertoire presenteren als door jullie gedacht of gewenst. Bedenk dan dat  " Beleving en Uitstraling " het onderscheidend vermogen van een BVM band is. Een kijk-luisterbezoek van 15 minuten kan al voldoende zijn om ook jullie te overtuigen.

Huwelijks Feest Garantie Fonds

Uniek is het Huwelijks Feest Garantie Fonds . De premie voor deze uitstekende risicostopper bedraagt 5% waarmede jullie je kunt indekken tegen de kosten van een eventuele annulering. Klik op voorwaarden voor uitgebreide informatie over deze BVM service.