Broederliefde

Een van dé rapsensaties van dit moment is de uit Rotterdam afkomstige groep Broederliefde. Een 10k-koppig vriendencollectief die bestaat uit de voornaamste leden Mella, Jerr, Sjaf, Emms en DJ Edson Ceasar. Central Meeting point was het voetbal pleintje in Spangen, naast het Sparta Stadion. Voetbal vormt voor bijna alle leden uit de groep de rode draad in hun vriendschap. Dit is tot de dag van vandaag een heel belangrijk onderdeel van hun leven naast het maken van muziek. Broederliefde boeken? Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het inhuren van de groep Broederliefde.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
broederliefde boeken rapper Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Broederliefde

Met het releasen van songs via hun social media begon Broederliefde aan een enorme sprint om niet alleen in Rotterdam bekender te worden. Met hun online hits als “Domme Jongens”, “Maluku”, “Whattago”, “Spangen Shake” en hun 101Barz sessies waren ze in minder dan 1,5 jaar door het hele land bekend. Broederliefde maakt muziek vanuit hun hart. Dat omvat club hits, gevoelige onderwerpen, straat songs en maken ze altijd muziek over de dingen die hun dagelijks bezighouden. Wat altijd terug te horen is, is de liefde voor een gezellig feestje, de liefde voor de shisha, plezier maken met je broeders en vrouwen. Dat in de mix met het geluid van de landen waar hun roots liggen.

In een enorm tempo bouwden Broederliefde aan hun fanbase in Nederland en Belgie. Ze wonnen  in 2013 hun eerste officiële prijs, De State Award. De gelijknamige mixtape “Broederliefde” brachten ze eind 2012 uit. Het nieuwe jaar (2014) moest allemaal net een stukje officiëler en professioneler worden. Dus de groep ging een samenwerking aan met platenlabel TopNotch. In de zomer van 2014 brachten ze hun eerste single “Labanta” uit die in minder dan 7 weken op 1 miljoen youtube views stond. Die in een dag 100.000 spotify streams behaalde en een enorme hit werd. Begin September volgde de EP “Gevoelig Feestje” waarmee ze op nummer 3 binnenkwamen in de album top 100. Een ongekend succes voor de groep waarmee ze voorlopig niet zijn weg te denken als 1 van de belangrijkste nieuwe acts in Nederland.

Broederliefde boeken

Broederliefde is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Direct Broederliefde boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven