Josylvio

Josylvio boeken voor je feest? Met verschillende succesvolle singles zoals ‘Le7nesh’, ‘Mbongo’, ‘Skere Tijden’, ‘La La La’ en ‘Westside’ laat Josylvio zijn klasse zien. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van rapper Josylvio.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Josylvio rapper boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Josylvio de rapper

Hij maakte indruk met zijn eerste album Ma3seb die lovende recensies kreeg. Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label Van Klasse. Hij heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan.

Josylvio is man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap, maar wat hem echt op het artiestenpad heeft gebracht is Tupac Shakur. Zijn hernieuwde ontmoeting met Esko, waarmee hij vroeger in de klas zat, resulteerde in een samenwerking van goud. “Het was voorbestemd dat we elkaar weer tegenkwamen. El mektab, zeggen we in het Arabisch: het lot.”

Met verschillende succesvolle singles zoals ‘Le7nesh’, ‘Mbongo’, ‘Skere Tijden’, ‘La La La’ en ‘Westside’ laat Josylvio zijn klasse zien. De samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Hef, Adje, Ali B, Keizer, Bizzey, een Edison Pop 2017 nominatie én de release van zijn nieuwe album zorgen ervoor dat Jolsylvio aan de vooravond staat van een geweldig nieuw hoofdstuk van zijn carrière.

Josylvio boeken

Josylvio is in te huren voor show van 30 minuten. Een show vol met rappers behoort ook tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend bij Buro Voor Muziek 088-460 8000 of  vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven