Millennium Showband

Altijd zin in een feestje!

Millennium Showband boeken voor een optreden en deze energieke band tovert  ieder feest om tot een waar festijn. Waar het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop bij deze vijf energieke oosterlingen, die ‘feest!’ standaard met een uitroepteken schrijven! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Millennium Showband. Wilt u direct Millennium Showband of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
millennium showband feestband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Millennium Showband?

Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is. Daarmee is de Millennium Showband een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. Waar het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop bij deze vijf energieke oosterlingen, die ‘feest!’ standaard met een uitroepteken schrijven.
Korte pauzes en veel interactie met het publiek zijn het credo van de band die, doordat er niet met vaste setlijsten wordt gewerkt, daarmee erg flexibel is en direct kan inspelen op iedere onverwachte situatie.

Laat u verrassen door de vele extra’s die de band u standaard biedt, zoals de Mobiele Piano Band of de Ienieminiemillenniumblaaskapel, daarmee u zult ervaren dat deze energieke heren ieder publiek voor zich weet te winnen. Met de Mobiele Piano Band begint de band heerlijk chill en op mooi easy listening niveau de avond, later op de avond 100% feest gegarandeerd!

Niet voor niets luidt het  motto van de mannen van Millennium: Millennium Showband, altijd zin in een feestje!

Samenstelling

  • Rene Lange
  • Luc Wessels
  • Erwin Wissink
  • Martin Drenth
  • Herald Hoevers

Millennium showband boeken

De mannen van de Millennium Showband zijn in te huren voor een avondvullende show. Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor voor Millennium showband. Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nl

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven