• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Feesttent

De beste bands voor een feesttent!

Je wilt een band boeken voor in de feesttent? Hieronder vind je een ruime keuze in top bands in verschillende stijlen. Staat de feesttent band waar je naar op zoek bent er niet bij? Informeer vrijblijvend bij ons team: 088-460 8000. Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van de juiste top band . Feesten kunnen niet meer stuk, wij hebben voor ieder budget een geschikte band. Lees meer…

Haal alles uit je tentfeest met de juiste band, act of DJ

Het juiste entertainment voor je tentfeest is natuurlijk de sleutel om van je feest een echt succes te maken. Of het nu gaat om een dorpsfeest, een kermis of een festival als organisator is het natuurlijk je doel om de bezoekers te voorzien van het juiste vermaak. Aan mogelijkheden mag het je dan zeker niet ontbreken.

Bij ons, Buro voor Muziek, ontdek je een partner die je alle keuze en net dat beetje meer geeft. Wij beschikken namelijk over een breed scala aan acts en artiesten in vrijwel elk genre. Daarnaast zijn wij ruim 50 jaar marktleider in het organiseren van feesten en evenementen.

Maak je tentfeest onvergetelijk

Tentfeesten zijn zeker niet beperkt tot de warmere seizoenen, denk maar aan carnaval. Naast de verschillende seizoenen waarin tentfeesten plaatsvinden, zijn nog veel meer variabelen die kunnen verschillen per tentfeest.  Wat echter wel altijd overeenkomstig is, is de sfeer en de gezelligheid die eigen is aan tentfeesten.

Je moet natuurlijk wel over artiesten en acts beschikken die passen bij jouw tentfeest. Allround bands beschikken over een uitgebreid repertoire, van feestmuziek tot popmuziek. Daarom verzorgen allround bands ook vaak de muziek in tentfeesten, maar denk ook eens aan tribute bands of boeren rockbands. De juiste vorm van entertainment is overigens niet alleen van belang om het thema van je feest te benadrukken. In alle gevallen is het belangrijk dat de entertainers bijdragen aan een sfeer die het publiek in beweging brengt.

Een uitgebreid aanbod is zeker niet het enige wat wij je aanbieden. Wij denken actief met je mee en dankzij ons uitgebreide aanbod aan acts, DJ’s en artiesten kunnen we altijd een passende line-up voor je tentfeest organiseren. We houden rekening met veel verschillende aspecten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een DJ te boeken die de bezoekers vermaakt tussen de verschillende acts. Met behulp van een DJ is het mogelijk om de sfeer te behouden tijdens de wisseling. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om afsluitende artiesten te boeken. Deze artiesten zijn gespecialiseerd in het sfeervol en spectaculair afsluiten van een tentfeest. Voorbeelden van afsluitende artiesten die vaak worden geboekt bij tentfeesten zijn:

De kracht van een liveband

De juiste band kan alle feestgangers van links naar rechts krijgen en luidkeels laten meezingen. Naast ons brede aanbod aan verschillende bands, artiesten en andere acts mag je van ons altijd het volgende verwachten:

  • Het boeken van je acts doe je rechtstreeks en betrouwbaar
  • Een kantoor dat je 100% service biedt
  • De mogelijkheid voor overige facilitaire dienstverlening
  • Aangesloten bij brancheorganisatie CLC-VECTA
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Het maken van een kijk- en luisterafspraak is mogelijk

Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in de wereld van entertainment. Dit zal je merken in alle onderdelen als het gaat om onze dienstverlening. Wij werken vanuit een liefde voor ons vak en dat betekent dat we je ook kunnen bijstaan met onder andere advies en andere diensten in het organiseren van je tentfeest en entertainment.

Buro Voor Muziek denkt graag met je mee

Natuurlijk willen wij je het zo makkelijk mogelijk maken om online de juiste band te vinden voor jouw tentfeest. Je mag te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met ons voor vragen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar en bieden ook ondersteuning in overige facilitaire zaken.

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie CLC-VECTA. Dat betekent dat we je ook kunnen helpen met het afsluiten van belangrijke verzekeringen.

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen voor je tentfeest en de juiste band of bands. Neem contact met ons op we bespreken graag je mogelijkheden met je.