• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Lil kleine

Lil Kleine Boeken?

Meer informatie over Lil kleine

Lil Kleine, beter bekend als Jorik Scholten, heeft al veel successen op zijn naam staan.
Zo brak hij in 2015 voor het eerst in binnen- en buitenland door met zijn nummer 1 hit : ‘Drank & Drugs’ en in 2016 leverde zijn album ‘WOP’ miljoenen streams op. In 2017 stond zijn album: ‘Alleen‘ namelijk ruim een geheel jaar in de top 10 van de Nederlandse albumcharts.

In datzelfde jaar sleepte Jorik de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act in de wacht. ‘Slechts een begin’ zoals hij zelf na afloop zou zeggen.

Zo brak zijn hit ‘Verleden Tijd‘ met Frenna zelfs een Nederlands Spotify-record met meer dan 930.000 streams in 24 uur en verkocht de Amsterdammer in mei 2019 de prestigieuze Ziggo Dome voor het eerst in de geschiedenis van Nederlandse solo rappers maar liefst twee keer uit. Daarnaast verkocht hij twee gehele tours in NL en België uit.

Een enorm succes boekte hij met zijn derde album genaamd ‘Jongen van de Straat’. Met het verbreken van het record voor het meest gestreamde album in 24 uur en het behalen van 100 miljoen streams binnen 2 weken is Lil kleine niet meer weg te denken uit de Nederlandse scène.

Naast het behalen van het een na het andere record is Lil Kleine ook al twee seizoenen actief als jurylid bij The Voice Of Holland. Jorik is daarnaast een joint venture met John de Mol en Talpa aangegaan genaamd New Wave. Met dit platform willen zij jongeren tussen de 15 en 24 inspireren om hun dromen na te jagen.

Recentelijk startte hij daarnaast ook zijn eigen kledingmerk JORIK waar hij al twee succesvolle collecties voor heeft uitgebracht. Maar daar blijft het niet bij, zo opende Lil Kleine zijn eigen patatzaak genaamd : ‘De Belg’ en feestcafe ‘T Lammetje.

Prijscategorie: € 10000,- tot >
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Lil kleine

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Festival
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.