Lil kleine

Lil Kleine boeken voor je feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle artiesten, dj’s, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Lil Kleine.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Lil Kleine Boeken Drank & Drugs Krantenwijk

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Lil Kleine

Lil’ Kleine is DE hit van dit moment! De track ‘Drank en Drugs’ samen met Ronnie Flex is razend populair. Het nummer staat op het album ‘New Wave’ wat in april 2015 werd gepubliceerd. Het album is het resultaat van een muzikaal samenkomen met Nederlands beste rappers, waaronder Lil’ Kleine. Hij heeft een groot aandeel in dit album, met o.a. ook zijn hits ‘Zeg dat niet’ en ‘Dom dom dom’.

De carrière van Lil’ Kleine (Jorik Scholten, 1994) begint al op zijn achtste met dansen en acteren. Dit wordt opgemerkt door Lange Frans en hij adviseert hem tot op de dag van vandaag op zowel zakelijk als creatief gebied, en met succes! Kenmerkend voor het werk van Lil’ Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn soms nogal directe teksten. De rapper maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hiphop biedt: stoer maar legt ook zijn hart op tafel en schroomt niet om zijn gevoelens te tonen.

Naast zijn solo carrière is Lil’ Kleine ook onderdeel van de formatie Giocatori, bestaande uit het dj/producer duo Celvin van het Schip en Dennis Brugman met Lil’ Kleine als host op de mic. Het eclectisch trio kent inmiddels een overvolle club agenda, sterke producties, en een internationale festival agenda met o.a. Tomorrowland en Defqon.1

Lil Kleine inhuren voor je feest? Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en aanvullende informatie >>088-460 8000

Terug naar boven