• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Acts

Act boeken? De beste & leukste acts boek je bij ons!

Wil je een act boeken voor je feest? Buro Voor Muziek informeert je snel en betrouwbaar binnen 8 uur over de kosten en beschikbaarheid. Hieronder vind je een ruim aanbod van acts in diverse prijsklasse’s.  Feesten kunnen niet meer stuk, wij hebben voor ieder budget een geschikte act.
Lees meer…

Of het nu bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, opening van een nieuw pand, productlancering, open dag, herenzitting, gala of een bruiloft op locatie betreft, Buro Voor Muziek is een betrouwbare partner voor jou.

Boeken zit al ruim 50 jaar in ons DNA

BVM is sinds 1964 actief in de entertainment branche. In 2010 zijn we verder gegaan onder de naam Buro voor Muziek. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Enschede van waaruit we onze artiestenmanagement voeren. Ons team bestaat uit regio medewerkers die vanuit hun expertise hun werk doen. Maar het is ook de liefde die zij hebben voor muziek en entertainment die hen zo waardevol maakt.

Het is dan ook de combinatie van onze liefde voor het vak en de enorme kennis op dat gebied dat ervoor zorgt dat wij gedreven voor je aan het werk gaan. Er kan heel veel bij komen kijken als je artiesten wilt gaan boeken. Je zal ondervinden dat wij je in alle opzichten de juiste ondersteuning bieden. Wij handelen in emotie en beleving. Samen met jou maken wij je evenement tot een werkelijk onvergetelijke gebeurtenis.

Voor ieder budget kun je bij ons een act boeken

Acts goedkoop boeken is een niet geheel terechte term. Het spreekt voor zich dat een A-list act duurder is dan een B-list act. Toch kun je bij ons voor vrijwel ieder budget de juiste act boeken. Op de website kun je precies zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen zijn als je act wilt gaan boeken. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd gemakkelijk met ons in contact kan komen. Lang wachten op een antwoord komt bij ons niet ter sprake.

Welke entertainer komt er optreden op jouw evenement? Neem contact met ons op bel met 088-4608000!