Artiestenbureau

Artiestenbureau, alle keuze aan artiesten om te boeken

Wat kan er allemaal verstaan worden onder een artiestenbureau? De meeste mensen hebben er misschien weinig weet van, maar een artiestenbureau biedt een brede en veelomvattende dienstverlening. Er komt zeker veel kijken bij het boeken van een artiest. De muzieklicenties moeten geregeld worden via Buma Stemra. Er moet een mogelijkheid zijn voor een verzekering in het geval van calamiteiten. Ook kan het zijn dat je meer diensten zoekt voor jouw evenement dan alleen het boeken van de juiste artiest. Een punt dat we nog niet eerder hebben aangehaald. Want daar gaat het je uiteindelijk toch om? Dat je alles haalt uit je feest of evenement, dat je het onvergetelijk maakt. Als dat je doel is dan ben je bij ons aan het juiste adres: Buro voor Muziek.

Bij ons ontdek je een artiestenbureau dat je meer biedt dan je misschien zou verwachten. Wij kunnen je een dienstverlening bieden die verder gaat dan je zou mogen verwachten van een artiestenbureau. Maar dat is wel wat we in de kern zijn en dat zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan wanneer je ziet hoeveel verschillende artiesten je via ons kan boeken. Dat zijn er ruim 2000. Meer dan genoeg keuze voor ieder feest, evenement of willekeurige welke andere bijzondere gelegenheid.

Een artiestenbureau voor iedereen

Er zijn nogal wat verschillende feesten denkbaar. Er zit een groot verschil tussen een bruiloft en bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende smaken die mensen kunnen hebben. Gelukkig heb je bij ons alle keuze voor je artiest, act of DJ. Dat betekent ook dat ons aanbod om artiesten te boeken afgestemd kan worden op jouw budget. Met ruim 50 jaar aan ervaring weten wij als jouw artiestenbureau van jouw feest een gebeurtenis te maken.
Ben je op zoek naar beroemde topartiesten? Een greep uit de artiesten die wij vertegenwoordigen geeft je een goed beeld van de mogelijkheden:

Maar ook meer bescheiden opties ontdek je ruimschoots bij ons. De mogelijkheden zijn aanwezig om aan vrijwel al je wensen te kunnen voldoen. Een themafeest met o.a. de jaren 90 als onderwerp. Bij ons kun je bijvoorbeeld Captain Jack, 2 Unlimited of Mental Theo boeken. Uiteraard bieden we je ook alle mogelijkheden wanneer het gaat om het boeken van verschillende Tribute- of coverbands.

Geen stress dankzij onze service

Als jouw favoriete artiestenbureau willen we je graag in alle opzichten ondersteunen. Het zal je opvallen dat we zeer veel informatie geven op onze website. Toch komt er heel wat kijken bij het organiseren van een feest of evenement. Daarom mag je van ons verwachten dat we helder en vooral ook snel met je communiceren. Na het indienen van een aanvraag- of terugbelverzoek nemen wij (op werkdagen) binnen 4 uur contact met je op. Samen met jou bespreken we vervolgens hoe wij als jouw artiestenbureau je het beste kunnen helpen. Ook in de avonduren en gedurende het weekend mag je van ons verwachten dat we snel reageren.

Zoals gezegd bestaan wij al ruim 50 jaar. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook voorzien van een overige facilitaire dienstverlening. Ook licht- en geluidstechniek is via ons te regelen.

Niet zomaar een artiestenbureau

Als artiestenbureau gevestigd in Enschede zijn wij uiteraard lid van de brancheorganisatie CLC VECTA. Dit betekend dat je via ons ook verzekerd kan zijn voor calamiteiten. Wij geloven dat geen feest hetzelfde is. Daarom benaderen wij ieder project op een unieke wijze. Samen met jou maken we er een gebeurtenis van die je je hele leven bij zal blijven.

Meer informatie? Neem contact met ons op, we staan voor je klaar. Je kan ons altijd bellen op 088-4608000.

Terug naar boven