• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Ronnie Flex

Ronnie Flex rapper boeken

Meer informatie over Ronnie Flex

Deze bekende rapper en hiphopartiest kan op jouw feest of evenement staan. Ronnie Flex is een bekende en aantrekkelijke naam voor je line-up, met name voor de jongere doelgroep. Ronnie Flex boeken doe je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie.

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (Rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabis verslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het “artiesten leven” even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis. Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij verder!

Een kleine terugblik…

Op zijn dertiende begon Ronnie Flex met het produceren van beats. Niet veel later begon hij raps te schrijven. Na zijn middelbare schoolperiode ging Ronnie  aan de Pop academie studeren. Op de Pop academie kreeg hij les van Diggy Dex, die onder de indruk raakte van zijn beats. Diggy Dex bracht Ronnie Flex in contact met Gers Pardoel. Op het debuutalbum van Pardoel verzorgde Ronnie de beat van de intro en het nummer ‘Zweef’. In 2012 wint Ronnie een prijs in de State Awards voor Rookie of the Year en stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Tevens tekent hij een contract bij platenlabel Top Notch. Ronnie Flex werkt samen met Yellow Claw, Boaz van de Beatz, Mocro Maniac en Jebroer mee aan het nummer ‘Nooit Meer Slapen’. Dit nummer bereikte de 38e plaats in de Top 40. Later kwam zijn single als featuring van Mr. Polska voor het nummer ‘Soldaatje’.

Op 20 maart 2013 bracht Ronnie zijn eerste officiële soloplaat uit: Tankstation EP. Later brengt hij nog twee andere EP’S uit Pocahontas EP & Zusje EP. Het nummer ‘Zusje’ bereikt de 25e plaats in de Top 40. In december 2014 werd bekend dat zijn nummer “Zusje” het 4e meest bekeken filmpje onder Nederlanders van het jaar 2014 is geworden. Op 20 maart 2015 is zijn nieuwe nummer “Liegen voor de rechter” uitgekomen samen met Lil Kleine en Jonna Fraser voor het nieuwe album New wave. Een maand later werd het album uitgebracht. Ronnie Flex stond met Lil Kleine met het nummer Zeg Dat Niet drie weken in de top 40. Op 22 mei 2015 bracht Top Notch de videoclip Drank & Drugs uit. Dit nummer werd een megahit en stond liefs veertien weken in de top 40 waarvan drie op de eerste plaats. Het nummer maakte veel los bij het publiek en er werden zelfs kamer vragen over gesteld. In de zomer trad hij samen met Lil´Kleine op op Lowlands en Pukkelpop. Ook deed hij mee aan Expeditie Robinson. Daarna volgen optredens op alle grote festivals, waaronder Lowlands en een eigen concert in de Ahoy, Rotterdam met het concept Ronnie Flex & Friends. Maar ook 2017 begon goed voor de vocalist. In het eerste kwartaal scoort hij maar liefst twee nummer 1 hits met zijn singles ‘Plek Als Dit’ en ‘Energie’ met Frenna. Eind 2017 komt Ronnie’s tweede album uit.  In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Prijscategorie: € 10000,- tot >
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Ronnie Flex

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Discotheek
  • Feesttent
  • Festival
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.