Ronnie Flex

Ronnie Flex boeken

Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle populaire artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van de rapper Ronnie Flex.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Ronnie Flex boeken zanger burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Ronnie Flex

Ronnie Flex, groeide op met zijn Surinaamse moeder. Zijn ouders scheidden toen hij drie jaar oud was. Zijn vader Edo woont in Los Angeles. Hij is producer voor onder meer Sabrina Starke en Edsilia Rombley. Ronnie zat op de mavo en studeerde een groot deel van zijn middelbare schooltijd aan het Roncalli College in Rotterdam.

Op zijn dertiende begon Plasschaert met het produceren van beats. Niet veel later begon hij raps te schrijven. Na zijn middelbare schoolperiode ging Ronnie  aan de Pop academie studeren. Op de Pop academie kreeg Plasschaert les van Diggy Dex, die onder de indruk raakte van zijn beats. Diggy Dex bracht Ronnie Flex in contact met Gers Pardoel. Op het debuutalbum van Pardoel verzorgde Ronnie de beat van de intro en het nummer ‘Zweef’.

In 2012 wint Ronnie een prijs in de State Awards voor Rookie of the Year en stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Tevens tekent hij een contract bij platenlabel Top Notch. Ronnie Flex werkt samen met Yellow Claw, Boaz van de Beatz, Mocro Maniac en Jebroer mee aan het nummer ‘Nooit Meer Slapen’. Dit nummer bereikte de 38e plaats in de Top 40. Later kwam zijn single als featuring van Mr. Polska voor het nummer ‘Soldaatje’.

Ronnie Flex boeken

Op 20 maart 2013 bracht Ronnie zijn eerste officiële soloplaat uit: Tankstation EP. Later brengt hij nog twee andere EP’S uit Pocahontas EP & Zusje EP. Het nummer ‘Zusje’ bereikt de 25e plaats in de Top 40. In december 2014 werd bekend dat zijn nummer “Zusje” het 4e meest bekeken filmpje onder Nederlanders van het jaar 2014 is geworden.

Op 14 november 2014 brengt Ronnie zijn debuutalbum De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd uit. Hiervan kwamen van de nummers Zusje, Ik Wil Het Hebben en Pocahontas videoclips uit.

Op 20 maart 2015 is zijn nieuwe nummer “Liegen voor de rechter” uitgekomen samen met Lil Kleine en Jonna Fraser voor het nieuwe album New wave. Een maand later werd het album uitgebracht. Ronnie Flex stond met Lil´Kleine met het nummer Zeg Dat Niet drie weken in de top 40.

Ronnie Flex boekingen

Op 22 mei bracht Top Notch de videoclip Drank & Drugs uit. Dit nummer werd een megahit en stond liefs veertien weken in de top 40 waarvan drie op de eerste plaats. Het nummer maakte veel los bij het publiek en er werden zelfs kamervragen over gesteld. In de zomer trad hij samen met Lil´Kleine op op Lowlands en Pukkelpop. Ook deed hij mee aan Expeditie Robinson.

Daarna volgen optredens op alle grote festivals, waaronder Lowlands en een eigen concert in de Ahoy, Rotterdam met het concept Ronnie Flex & Friends. Maar ook 2017 begon goed voor de vocalist. In het eerste kwartaal scoort hij maar liefst twee nummer 1 hits met zijn singles ‘Plek Als Dit’ en ‘Energie’ met Frenna. Eind 2017 komt Ronnie’s tweede album uit.

Direct Ronnie Flex boeken? Neem dan contact op 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven