• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Over Buro Voor Muziek

Buro Voor Muziek

Artiesten, Bands, DJ’s, Act, Presentatie, Entertainment & Evenementenorganisatie

Een groot aanbod van Bands / Artiesten / DJ’s & Acts  in vrijwel elk genre en bezetting zijn onder de BVM vlag werkzaam voor de meest uitlopende opdrachten van kasteel tot feesttent, van traditioneel horecabedrijf tot …..vul maar in. Nederlandstalige artiesten, trendy items en internationale acts maken ook deel uit van ons aanbod. Naast actuele hit artiesten attenderen wij je ook graag op relatief onbekend jong talent. Wij leveren o.a. aan particulieren, horeca, bedrijfsleven, verenigingen, braderie, dorps- plein- en zomerfeesten en wij fungeren als groothandel door het leveren van onze producten aan onze collegae.

Historie

Sedert 1964 is BVM actief in de entertainment branche. Sedert 2010 is onze bedrijfsnaam Buro Voor Muziek BV. Naast de medewerkers van ons hoofdkantoor in Enschede zijn 6 ervaren Regio medewerkers dagelijks actief met informatie, het leveren, produceren en begeleiden van onze producten. Ons team bestaat uit mensen met ervaring en passie voor muziek en entertainment. Wij leveren emotie en beleving en maken het verschil door onze persoonlijke betrokkenheid bij uw evenement!

Weekend altijd bereikbaar

Onze weekend- en avondservice is een vertrouwd begrip.

Speciale Bruiloftdivisie

Onze bruiloft divisie verzorgt jaarlijks de omlijsting van duizenden bruiloften in Noord-Oost en Midden Nederland van one-man-band tot 12 persoonsformaties. Een professionele brochure informeert een bruidspaar zorgvuldig en verwijst vanzelfsprekend op maat naar de individuele websites van elke band. Een kijk-luisterafspraak behoort tot de mogelijkheden.

Overige Facilitaire Diensten

BVM stelt graag haar kennis en kunde beschikbaar bij het organiseren van een evenement ( tent-aan huis – bedrijfsfeesten, overige locaties). Samen met jou zoeken wij naar de het juiste licht- en geluidsbedrijf, partyverhuur totaal concept, maar ook bijvoorbeeld Valet Parking.
Buro Voor Muziek | Een vertrouwd sterk merk !

De méérwaarde van BVM bands en artiesten is de uitstraling op het podium in combinatie met zorgvuldig opgebouwd repertoire, uitgekiende belichting en het klinkt altijd zoals muziek bedoeld is.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.