Rapper Boef

Boef is een rapper uit Alkmaar. Hij scoorde hits als Hosselen, Gewoon Boef en Jaar Geleden. Naast Lil Kleine en Ronnie Flex behoort Boef tot de populairste rappers in Nederland. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van rapper Boef.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Boef boeken, Artiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Rapper Boef

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is een Nederlandstalige rapper en vlogger met een Franse nationaliteit. Boef maakt in 2015 indruk met zijn Zonamo sessie.

In januari 2016 levert hij, samen met Ali B en Sevn Alias, de track Een Klein Beetje Geluk af. Vrij snel daarna verschijnt met SBMG en SEVN ook de track Freestyle. In de zomer rapt hij op de debuutsingle van Mafe, Niet Van Mij Alleen. Eveneens in 2016 brengt hij de zeven tracks tellende EP Gewoon Boef uit. De EP bevat nummers als “Gevangenis” en “Waar Ga Je Heen”. Bij de opnames werkt Boef ook samen met zijn bekende collegarapper Lijpe, die te horen is in het nummer “Niet Eens Zo”.

Boef houdt zich niet alleen bezig met zijn muziekcarrière. Zijn drukke leven legt hij vast door middel van zijn vlogs. Op YouTube bereikt hij binnen enkele maanden 350.000 abonnees, en de vlogs worden elk meer dan 600.000 keer bekeken. In maart 2017 komt Boefs debuutalbum ‘Slaaptekort’ uit, wat binnen twee maanden een platina status bereikt.

Boekingen van Boef

Hij weet je in een moordend tempo te pakken met zijn raps. Voorbeelden daarvan zijn de tracks Regen, Vliegen Door De Bocht, Jaar Geleden en Gewoon Boef. Rapper Boef is te boeken voor een show van  1 x 30 minuten (tape act).

Direct rapper Boef boeken, bel dan Burovoormuziek.nl 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina,

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven