MmoozZ

MmoozZ boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over MmoozZ. MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Colin en Natascha de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Cris, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau.

Wilt u direct feestband Bandje Speciaal of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
MMOOZZ coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn MmoozZ?

Energiek, up-to-date, professioneel, stijlvol, fris en met een show op zeer hoogstaand niveau brengt MmoozZ een breed repertoire van pop, rock, soul, dance, de nieuwste Top 40 hits, maar natuurlijk ook de classics. Of het nu voor een festival is met duizenden bezoekers, een bruiloft, een pleinfeest of een bedrijfsfeest, deze band geeft altijd alles met de bekende MmoozZ-impuls voor een onvergetelijke belevenis.

Al vele jaren bewijst MmoozZ tot de top van Nederland te behoren. En als je de podia in alle uithoeken van Nederland hebt gezien dan weet je wat je publiek verwacht. MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden waar Colin en Natascha de hoofdrol op zich nemen en daarbij begeleid worden door vier top muzikanten; Cris, Marcel, Roel en Willem. Alle zes de leden zijn bezeten van muziek en door hun aanstekelijke energie en interactie met het publiek zal u een onvergetelijk feest beleven waarbij u een avond kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Niet voor niets is de slogan van Mmoozz; ‘Music should be your escape’. Kortom; MmoozZ is een garantie voor een wervelende top show van één van de beste cover bands die Nederland rijk is.

Shows

Naast de normale shows (MmoozZ private en MmoozZ public) is ook de Show : “MmoozZ Royale” te boeken. Dit is een interactieve show waarbij MmoozZ wordt aangevuld door een DJ met stijlvolle witte hoogglans DJ booth. De band speelt samen met de DJ in op het publiek. Daarbij verzorgt de DJ eveneens de tijdvakken tussen de sets van de band. Hierbij heeft u dus een complete oplossing voor uw feest!

MmoozZ direct boeken of meer informatie? Neem contact met ons op!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven