DJ Tim Little

DJ Tim Little boeken voor een optreden? BVM - Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) Dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Tim Little.

Wilt u direct DJ Tim Little boeken? Bel dan 053 4608000

Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ. Hij werd ontdekt als Feest DJ door het management van De Sjonnies. Maar is nu te boeken bij Burovoormuziek.nl
Van Happy Hardcore tot Rock, van après-ski tot muziek uit de jaren '70, alles behoort tot de grote feestmuziek keuze van deze kleine gigant.

Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of discotheek/feesttent te groot voor de DJ capriolen van Tim Little. Hij is een opvallende verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot feest.

Het maakt niet uit of u Tim als Dj Tim Little of Dj Timmie Tirol boekt, met deze kleine grote man achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!!Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decembermaandag t/m zondagop aanvraag