DJ Rob Toonen

DJ Rob Toonen boeken! Midden, lage en hoge tonen knallen door die speakers tijdens het optreden van Rob. Bekend van grote evenementen in binnen en buitenland. 7 jaar radioshow gepresenteerd op Slam!FM samen met zijn gabber Mental Theo. Rob trekt van feesttent naar feesttent en festivals om daar de tent op de kop te zetten. Rob is vooral bekend van zijn vaste stek Mallorca waar hij ook afwisselend woont.
Van house tot happy hardcore en van Rock tot Nederlandse hist. Rob draait erg breed… En dat is hij ook ! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Rob Toonen.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Rob Toonen boeken DJ Rob Toonen-feest Dj

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

DJ Rob Toonen bio

Rob Toonen werd geboren in Groesbeek en z’n eerste woordjes waren: ‘breng me een microfoon’. Rob speelde nooit verstoppertje vroeger, want niemand kwam hem zoeken. Zijn moeder bond hem vroeger als kind een stuk vlees om z’n nek, anders wou zelfs de hond niet met hem spelen.

Z’n hobby is korfbal, maar helaas viel ie al snel door de mand. Verder denkt hij altijd heel goed na voordat ie iets stoms zegt en is verslaafd aan krimi’s, haalt zelfs na een aflevering van CSI z’n vingerafdrukken van de afstandbediening. Sinds een paar jaar is Rob getrouwd. Zijn vrouw is een lot uit de loterij zegt ie…. helaas niet het winnende. Nu, na een paar jaar overweegt hij de kinderen weg te doen, omdat de kat er allergisch voor is.

Rob stapt regelmatig met het goede been uit het verkeerde bed. De Rob Toonen Fanclub heeft binnenkort weer een meeting. Wil je ook komen? Je bent welkom in de telefooncel op de oude markt in Enschede.
En hier is de Rob Toonen Dating-Tip1: Om indruk te maken op je date is het belangrijk de deur voor haar open te doen…..

DJ Rob Toonen boeken, neem dan contact op met burovoormuziek.nl >> 088-460 8000

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven