• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

BumaStemra keurmerk voor BVM

BumaStemra keurmerk voor BVM

We willen je graag op de hoogte brengen dat vanaf vandaag BumaStemra officieel een keurmerk heeft. Dit betekent ook dat Buro Voor Muziek nu door de BumaStemra officieel erkend is als boekingskantoor. Hierdoor kunnen wij de Buma-afdracht met uiterste zorg voor jou als organisator afhandelen.

Dit geeft jou de vrijheid om je volledig te concentreren op het organiseren van onvergetelijke evenementen. Geen zorgen meer over administratieve rompslomp – wij regelen het voor je, zodat jij je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op via +31 (0)88 – 460 80 00 of stuur ons een e-mail. We staan voor je klaar!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.