Hou van Holland LIVE band

Feestband Hollandse avond

Hou van Holland LIVE band boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Hou van Holland

Wilt u direct de Hou van Holland LIVE band of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00

 

Een waanzinnig meezingspektakel

Hou van Holland LIVE is een groots meezing festijn van jewelste.

Eindelijke de allerbeste hits van Nederlandsche bodem, live gespeeld door een topband en ondersteund met spectaculaire visuals en teksten op een mega groot ledvideoscherm.

Interactie

De show van Hou Van Holland LIVE zit helemaal vol publieksinteractie. Het publiek is namelijk onderdeel van de show. We laten je meezingen, -feesten en -dansen, ook op jouw evenement – en het wordt altijd een succes, elke keer weer.

Wil je het zelf een keer ondergaan? Kom dan eens kijken bij een van onze vele openbare optredens.

Ledwall

Hou je van meezingen? Bij de show van Hou van Holland LIVE kan dat. De teksten zijn namelijk levensgroot mee te lezen op de led-wall van 12 vierkante meter die de band mee neemt.

Dus hou je niet in, dat wordt meezingen tot je schor bent!

De beste zangers

Edwin is de zanger van Hou van Holland LIVE en zingt een avond lang de grootste NL-talige hits met hulp van 2 geweldige zangeressen.

De beste muzikanten

Hou Van Holland LIVE bestaat uit een groep van professionele muzikanten die veelal ook bij diverse Nederlandse topartiesten en events spelen. Denk zoal aan:

Van Velzen, Wolter Kroes, Tim Akkerman, Marco Borsato, Anouk, Toppers in Concert, Symphonica in Rosso, etc., etc...

Alles Nederlandstalig

Hou Van Holland LIVE speelt de grootste hits van Nederlandse bodem. Van Andre Hazes tot Linda Roos en Jessica, van Guus Meewis, tot Caro Emerald.

Tip: Special Effects

Voor Hou Van Holland LIVE is het mogelijk om extra CO2 en vuur effecten mee te nemen. Te gek voor het extra overweldigende effect op een festival!

Standaard zit dit er niet bij, dus vraag hier even naar bij het boeken.

Tip: Blazers

Voor een dikker geluid en een actievere show!

De Hou Van Holland LIVE blazerssectie – The Holy Horns – bestaat uit David en David op Trompet en Saxofoon. Speciaal geschreven arrangementen zorgen voor een nog vollere sound en de extra muzikanten maken het een waar muziekspektakel.

Tip: Allround DJ

De hele avond de voetjes van de vloer

Onze eigen Session Productions allround DJ's zorgen ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Wij hebben een select gezelschap van DJ's aan ons gebonden en we verzorgen daarbij alle benodigde techniek.

Benieuwd geworden

Naar dit Nederlandstalige spektakel?

Boekingen voor de HOU VAN HOLLAND LIVE BAND
Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nlPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decemberMaandag t/m zondag 3 x 45minutenop aanvraag, diverse mogelijkheden bezetting en show