The Originals

The Originals band boeken voor een optreden? Eén van de beste coverbands in Nederland zorgt gegarandeerd voor een feest om nooit meer te vergeten! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band The Originals

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
The Originals coverband boeken burovoormuziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

The Originals band , alles op verzoek!

The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Met hun onovertroffen show verovert de band elk publiek, op festivals en bedrijfsevents, feesttenten en privé feestjes.

Tijdens hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538. Maar ook op plekken als Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Stöppelhaene en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, bewijzen The Originals keer op keer hun naam als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland.

100% interactief muziekspektakel
Het publiek staat centraal in de show, want vanaf het verzoekjespodium midden in ‘de zaal’ bepalen mensen zelf wat The Originals spelen. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, drie opvallende led-schermen, de nodige instrumentale acrobatiek en natuurlijk hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel!

The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (gitaar, zang, toetsen), Lars van Starrenburg (bas, zang) en William van Rutte (drums, percussie). De vijf multi-instrumentalisten hebben naast The Originals hun sporen al ruimschoots verdiend met acts als De Coronas, Volumia!, Ed Struijlaart, Crazy Pianos, VanVelzen en Rigby.

Kortom, wat is jouw favoriete liedje? Reken maar dat The Originals het spelen!

The Originals band boeken

Gezellig meezingen met The Originals? Boek daarom The Originals  snel en betrouwbaar  bij Buro Voor Muziek. Neem contact op >>088-460 8000 of vul het formulier op deze pagina in.

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven