Alice DJ

90's artiest inhuren

Alice DJ boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle 90's artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken zoals de Vengaboys, Mental Theo, T-Spoon, Flamman & Abbraxas en uiteraard Alice DJ. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Alice DJ.

Wilt u direct Alice DJ boeken? Bel dan 053- 460 8000

_________________________________________________________________________________________________________

ALICE DJ

Eind jaren '90 kon je geen club binnenlopen of radio aanzetten in Europa, Amerika of Azië zonder de hits van Alice Deejay te horen. 'Better Off Alone', 'Back In My Life' en 'Will I Ever' groeiden uit tot wereldhits en bereikten de hitlijsten in o.a. UK, VS, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Canada, Scandinavië, Spanje, Portugal en België.

In totaal verkocht Alice Deejay wereldwijd ruim 1 miljoen albums van 'Who Needs Guitars Anyway?' en nog eens 5 miljoen singles. Naast 'Better Off Alone', 'Back In My Life' en 'Will I Ever' bereikten ook 'The Lonely One' en 'Celebrate Our Love' de hoogste regionen van de internationale hitlijsten.

In 2013 ging David Guetta (i.s.m. Ne-Yo en Akon) aan de haal met de 'killer hook' uit Alice Deejay's hit 'Better Off Alone'. Dit resulteerde in de wereldhit 'Play Hard' én hernieuwde interesse voor Alice Deejay.

Anno 2014 is Alice Deejay back in business met een nieuw(e) stem en gezicht. De Amsterdamse zangeres/DJ Ilona gaat samen met een danseres en MC/danser de bühne op onder de vernieuwde naam Alice DJ. De live/DJ-show is een mix van Alice Deejay hits en tracks anno 2017.

ALICE DJ BOEKEN

Alice DJ is in te huren als tape act van 1 x 30 minuten. Een combinatie van 90's artiesten boeken is ook mogelijk waardoor u een avondvullende show met 90's artiesten heeft. Vraag vrijblijvend naar de allerlaagste kosten en beschikbaarheid bij het Buro Voor Muziek team.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decembermaandag t/m zondagOp aanvraag